Selecteer provincie

Psychologenpraktijk Rolsma Hessel

Details

Adres
Espelerringweg 7/1
8311PA Espel
Flevoland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Als u ergens mee zit . . . en er zelf niet uitkomt!

Het is meer dan gewoonlijk dat wij als mensen perioden mee maken dat het (even) niet goed gaat. Lukt het niet om er op eigen kracht uit te komen? Praat er dan over. Dit kan bijvoorbeeld met een Eerstelijnspsycholoog.

Sommige mensen hebben het gevoel gefaald te hebben wanneer ze aankloppen bij een psycholoog. Vaak heeft dit te maken met zich verantwoordelijk voelen, er alleen voor te staan. U kunt er ook op een andere manier naar kijken, namelijk; wanneer u zich verantwoordelijk voelt, ga dan op onderzoek uit naar iemand die u kan helpen inzicht te krijgen in de problematiek die u heeft. U kunt altijd zelf beslissen wat voor u de beste oplossing is.

In het werk van de eerstelijnspsycholoog wordt op een concrete en praktische manier gekeken naar welke oplossing werkzaam is. Een paar gesprekken zijn vaak voldoende om u weer op weg te helpen. Denk niet te lang "ik moet er alleen uitkomen" of "het moet eerst erger worden". Juist als u er vroeg bij bent, kan een eerstelijnspsycholoog goed helpen!