Selecteer provincie

Brandevoort Gezondheidscentrum

Details

Adres
de Plaetse 98
5708ZJ Helmond
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Midden in het centrum van de wijk Brandevoort in Helmond ligt het moderne Gezondheidscentrum Brandevoort aan De Plaetse 98. Door de centrale ligging bevinden winkels, markthal en multifunctioneel centrum 't Brandpunt zich op loopafstand.

Gezondheidscentrum Brandevoort maakt deel uit van het wooncomplex Palladium. In dit complex vindt u het gezondheidscentrum aan de voorzijde op de begane grond en op de eerste verdieping. In de mooie ruimtes van het centrum zijn twaalf (para)medische voorzieningen samengebracht. Zij werken samen in clusters. Deze constructie biedt zowel u als patiënt als de zorgverleners de nodige voordelen.

Zo hoeft u niet meer naar verschillende locaties en zijn de lijnen tussen de diverse disciplines kort. Bovendien worden gezondheidsklachten door de verschillende deskundigen gezamenlijk aangepakt.

SGCB staat voor goede, geïntegreerde eerstelijnszorg en heeft continue aandacht voor het verbeteren van de dienstverlening. Een goede organisatie van de dienstverlening is een basisvoorwaarde voor het kunnen leveren van passende eerstelijnszorg. SGCB besteedt daarom veel aandacht aan een goede bereikbaarheid, beschikbaarheid en toegankelijkheid van zorg, continuïteit van zorg en klantgerichtheid van zorg.