Selecteer provincie

Brekelmans A Praktijk voor Zelfbewustzijn 06-14677659:

Details

Adres
Hoff van Hollantlaan 6
5243SR Rosmalen
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Durf te laten zien wie je bent!

Daar ligt de sleutel tot innerlijke rust en geluk. Als je goed om je heen kijkt zul je zien dat niemand perfect is. Dus ook jij hoeft niet perfect te zijn. Je hoeft niets te verbeteren, alleen maar je pure zelf te erkennen. Er is moed voor nodig om te laten zien wie je bent. Moed om je draken in de ogen te kijken en jezelf te omarmen met je unieke gaven en je onzekerheden. Zo kan het mooie wezen dat jij in werkelijkheid bent tevoorschijn komen. Zodra jij dat ziet, zullen anderen het ook gaan zien.

Deze praktijk is speciaal geschikt voor hooggevoelige mensen. HSP mensen voelen zich begrepen door mij. Net iets anders en toch regulier. Persoonlijk en zorg op maat.

Werkwijze

Allereerst gaan we natuurlijk kennismaken, kijken of we een klik hebben. Het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt en het vertrouwen krijgt dat je bij mij aan het juiste adres bent.

Ik hou je een spiegel voor en help je het onderscheid te maken tussen illusie en je ware aard. Dat gebeurt waar mogelijk op een luchtige manier met humor, mildheid en compassie, maar ook pittig en direct als dat nodig is.

Je zult ervaren dat de meeste antwoorden al in jezelf aanwezig zijn. We hoeven ze alleen maar te vinden.

Mijn werkwijze stoelt op 3 pijlers:

1-hou van jezelf

2-accepteer het onvermijdelijke

3-doorvoel wat gevoeld wil worden

Dit is, in een notendop, het uitgangspunt van de behandeling. Maar kom het vooral ervaren, dan zul je begrijpen wat ik hiermee bedoel.

Durf te laten zien wie je bent!
Neem de eerste stap, neem vrijblijvend contact met mij op.