Selecteer provincie

Psychologische Praktijk voor Leer- en Leefproblemen

Details

Adres
Anton van Duinkerkenstr 15
7552VR Hengelo ov
Overijssel
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Welkom op de website van de psychologische praktijk voor leer- en leefproblemen. Deze praktijk is een één-vrouwspraktijk van Robin Wegdam. Zowel volwassenen, kinderen en jong volwassenen zijn welkom.

Als het goed is ervaar je plezier in het leven. Ook leren hoor je met plezier te doen, net zoals een kind met plezier naar school hoort te gaan. Als dat niet het geval is, is het tijd om contact te zoeken. Leerproblemen kunnen goed worden aangepakt, zodat een kind weer met plezier naar school gaat, en een leerling of student uit zichzelf haalt, wat er in zit.

In deze praktijk kun je goed terecht als je merkt dat je meer uit je leven zou willen halen of als je te weinig plezier in je leven ervaart. Psychische klachten en problemen kunnen met goede hulp worden opgelost zodat je met plezier in je leven vooruit kunt. De behandeling gebeurt onder andere met behulp van EMDR. Voorbeelden van psychische klachten zijn: depressie, burnout, slapeloosheid, angsten, fobieën en trauma's. Leerproblemen zijn bijvoorbeeld: dyslexie, prestatieangst, spreekangst en examenvrees. Leefproblemen zijn onder andere: relatieproblemen, opvoedingsproblemen en problemen met een leidinggevende of medewerkers op het werk. Uitgebreidere informatie vind je onder de knoppen voorbeelden en links.

De praktijk is aan huis gevestigd in Hengelo, Twente. De praktijk ligt in de wijk Groot Driene en ligt aan de kant van Enschede. De rest van deze website bevat meer informatie over mijn achtergrond en werk als geregistreerd GZ psycholoog en Europees EMDR practitioner.