Selecteer provincie

De Inspraak - praktijk voor Logopedie en Dyslexie

Details

Adres
Goldbergsingel 1/A
9351CK Leek
Groningen
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

De Inspraak behandelt kinderen en volwassenen met hulpvragen op het gebied van taal, articulatie, auditieve vaardigheden (hakken en plakken), voorbereidend lezen in groep 2, leesontwikkeling in groep 3, afwijkend mondgedrag/slikken, lees-en spellingproblemen en dyslexie. Voor de vergoede dyslexiezorg werkt De Inspraak samen met orthopedagogen en psychologen van Timpaan Support in Assen.

Kenmerkend voor de werkwijze van 'De Inspraak' is de uitgebreide diagnostiek en verslaglegging, de afstemming van de behandeling op de leefwereld van de cli├źnt en tijd voor overleg met derden (o.a. leerkrachten, tandartsen). Dit maakt het mogelijk om een gefundeerd en effectief behandelplan op te stellen, motivatie voor de behandeling te vergroten en een optimaal eindresultaat te bereiken.

De Inspraak is gevestigd in de Huisartsenpost in Leek (de plek waar u in het weekend en 's avonds terecht kan bij de huisarts). Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Het team van de Inspraak heeft expertise op het gebied van logopedie, dyslexie, neurolinguïstiek en orthopedagogiek. Er vindt regelmatig intern en extern overleg plaats om de kwaliteit van de behandelingen te optimaliseren. Regelmatig worden er bij- en nascholingen gevolgd en alle medewerkers van de Inspraak zijn lid van de beroepsvereniging en het Kwaliteitsregister Paramedici.